söndag 1 februari 2015

Förberedelser inför veckan

Efter en väldigt lugn och skön helg är det dags att börja tänka på förberedelserna inför veckan som kommer. Min dotter tränar måndag, tisdag och onsdag så det behöver snabbt komma fram mat på bordet så att hon hinner äta innan träningen. Idag stekte jag ett gäng köttbullar. Jag använde blandfärs, ägg, lök, vispgrädde, salt och peppar. De blev väldigt goda. Lite avbrott i stekningen när strömmen försvann, men som tur är kom den tillbaka ganska snabbt :).


Dagen började dock med sovmorgon och sedan 90 minuter morgonjogg. Inte så lättsprunget idag. Det var nollgradigt och det har kommit en hel del snöblandat regn under helgen. Moddigt och klafsigt alltså, men det gick.

Det blev frukost först kl. 11. Efter lite lämningar och hämtningar var klockan plötsligt halv fem. Då blev det lite brieost och skinkrullar med bregott innan det var dags att fixa middagen. Idag har det varit en normal dag till skillnad från igår när jag var rätt sötsugen igen. Drack lite vin i fredags och det kanske berodde på det, precis som förra söndagen. Får ha lite koll på det där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar