torsdag 1 januari 2015

Kostdoktorns medlemssidor

God fortsättning! Hoppas ni hade en bra nyårsafton. Det hade jag :). Mycket god mat och trevligt sällskap. Idag sov vi till lunch och sedan hann jag med ett kort löppass innan vi var bortbjudna på middag.

Jag tittar en hel del på de videor som kostdoktorn lägger ut på sina medlemssidor. Att bli medlem på Kostdoktorn är gratis första månaden och kostar därefter 79 kr/månad. Ingen bindningstid så man kan lätt säga upp sitt medlemsskap efter första månaden.Igår tittade jag på en ny kursvideo om hur man blir friskare från diabetes (man behöver medlemsskap för att kunna se videon, annars ser man bara en infovideo om medlemssidorna). Oerhört värdefull information för diabetiker, men även för oss andra som räknar oss som friska. För det är trots allt så att många av oss kommer att bli diabetiker om vi fortsätter att överbelasta kroppen och våra system på det sätt som vi gör idag. Bukfetma, trötthet och energilöshet är början.

Tittade också med en bra intervju med en typ 1-diabetiker som började med LCHF efter att han haft diabetes i 30 år. Han mår nu bättre än någonsin och har ett mycket friare liv med mycket färre injektioner och blodprover.

2 kommentarer:

  1. Jag antar du menar intervjun med mig i texten ovan. Kul att du gillade den. Tack själv för en intressant blog.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det stämmer :). Kul att du gillar bloggen.

      Radera