tisdag 24 november 2015

Fast i pastaträsket?

Det var länge sedan jag åt pasta nu. Tycker inte det är gott. Mycket för att jag vet vilken oreda alla kolhydrater och gluten ställer till med i kroppen. Det finns mycket godare, hälsosammare och fräschare tillbehör som dessutom ser mycket trevligare ut på tallriken än en hög med kokt deg.

Några exempel:
Smörstekt blomkål
Gräddstuvad vitkål, rödkål eller grönkål (med ägg som "redning")
Gräddstuvad spenat
Blomkålsmos
Broccolimos
Rättika eller kålrabbigratäng
Fetaostgratäng
Blomkålsris
Zuccinipasta
Vitkålspasta
Broccoligratäng
Falsk potatissallad
Guacamole
Hemgjord bearnaisesås
Hemgjord hollandaisesås
Hemgjord majonnäs
Coleslaw
Ostbollar
Kryddsmör
Oliv- och fetaoströra

Det finns hur många alternativ som helst. Bara att Googla i kombination med LCHF och sätta igång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar