fredag 1 maj 2015

Fortfarande inte ok och ytterligare ett videotips

Känner mig fortfarande inte helt frisk. Har inga direkta sjukdomssymptom heller, men är väldigt trött. Kan ju vara något virus ändå. Var ute och cyklade kort och lugnt på förmiddagen för att testa lite och det kändes sådär bra.

Försöker kurera mig med vila, ingefärashot och echinacea. Har också ätit väldigt strikt LCHF ett par dagar dels för att komma in på rätt bana med kosten överhuvudtaget och dels för att kroppen och immunförsvaret ska få jobba med det här viruset (eller vad det nu är) ifred.
Alla kolhydrater, oavsett typ, bryts ju ner till enklare sockerarter i kroppen. Sockret orsakar inflammation i kroppen som belastar immunförsvaret. Därmed blir det svårare för immunförsvaret att hantera virus och annat som vi utsätts för. Det orkar helt enkelt inte med.

Såg förresten ytterligare en intervju som Kostdoktorn gjort med addictionspecialisten Bitten Jonsson. Kände igen mig så himla mycket i det hon berättade. HÄR kan du se en del av intervjun. Hela intervjun kan man se om man är medlem på Kostdoktorn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar