söndag 18 oktober 2015

Vissen

Den senaste veckan har jag känt mig riktigt vissen. Är lite förkyld, men ingenting jag normalt skulle göra uppehåll i träningen för. Däremot har jag varit väldigt trött och så sjukt less på typ allt. Vaknade med huvudvärk varje dag så jag fick ta huvudvärkstabletter. Har varit hemma från jobbet tisdag-fredag. Tisdag-torsdag sov jag en stor del av tiden som barnen var i skolan. Fredag och lördag har det varit lite bättre, men idag har det känts tufft igen.

Det är samma visa som jag har skrivit om några gånger. Det blir för lite återhämtning och egen tid. Till slut känns det som att jag ska kvävas. Utvecklar inte det mer för jag vill inte gnälla. Det finns trots allt mycket i mitt liv som jag kan vara tacksam över.
När jag blir trött och less funkar verkligen ingenting. Jag har ingen lust att träna och kosten funkar inte heller. Det är helt galet för det är precis det som får mig att må bra och orka med allt annat. Träning och LCHF-kost löser mycket.

Det har blivit en hel del tröstmat (läs skitmat). Det blir en ond cirkel. Fel mat ökar suget ytterligare och så blir jag ännu tröttare, får huvudvärk och magen slår bakut. Idag har det i alla fall funkat och det har blivit bra mat hela dagen. Redan är magen lugn som en filbunke.

Jag har små idéer som jag ska prova och se om det blir lite lättare. Det handlar om bättre planering och förberedelser för att minska på stressen i veckorna.

2 kommentarer:

  1. Du är inte ensam. Var snäll mot dig själv. Och det är OK att gnälla och klaga, det är en ventil, faktiskt en helt normal och nyttig funktion.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jo, det är ju en ventil, men jag får så dåligt samvete när jag klagar för jag har egentligen ingenting att klaga över. Det finns de som har det mycket värre.

      Radera