tisdag 23 augusti 2016

Resor

För ett par veckor sedan var jag och min älskling i Tyskland då han skulle delta i en triathlontävling. Vi åkte vid lunchtid på fredagen och kom hem måndag kväll. Resor innebär alltid lite extra planering för min del. Den här gången var det lite extra lätt med maten faktiskt. Vi hade bil med oss och jag införskaffade en elektrisk kylbox, som man kan koppla in både i bilen och i vanligt vägguttag, veckan innan. Det gjorde att jag kunde ta med precis den mat jag ville äta. 
Nu hade jag med mig mat som jag kunde äta kall, men när vi kom fram där vi skulle bo upptäckte vi att det fanns ett litet pentry med kokplattor, kylskåp och porslin så det fanns gott om möjligheter.

Frukost serverades på det gästehaus som vi bodde på. Räknade med att det skulle finnas skinka, grönsaker och ägg som jag kunde ta där och tog med mig nötter och olivolja att komplettera med. Tyvärr fanns det bara ägg första dagen. Som tur var hade jag med mig kokta ägg som nödmat som jag kunde ta istället. Det var ingen dålig frukost, men äter man inte gluten, socker och mejerier så var det ganska fattigt.

Lunch, mellanmål och middag hade jag med mig. Köpte ett par bitar varmrökt lax, skinka, makrill i tomatsås, grönsaker, rotfrukter och avokado och stoppade i kylväskan. En kväll åt vi ute och då googlade jag innan efter någon lämplig restaurang och kollade menyn. Det blev jättebra.

På torsdag är det dags att åka till Litauen för ytterligare en tävling. Det blir samma upplägg då.

2 kommentarer:

 1. Hej, hej.
  En trogen följare av din blogg här. Det har varit längre och längre tid mellan inläggen ett tag nu. Funderar på om du har flyttat till en annan teknisk plattform (typ Facebook) eller om det är inspirationen att bloggskriva som saknas?

  Jag hoppas få läsa mer om din kamp att få ihop träning, familjeliv, sockerberoende, jobb och annat. Du skriver tänkvärt och intressant om dessa ämnen.

  /P-O Heidling

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Tiden och inspirationen räcker väl inte riktigt till just nu, men jag hoppas att jag kan få till lite mer frekventa blogginlägg i framtiden :).

   Radera