Igår gjorde jag ostbollar som Monique hade i sin julkalender i julas. Så himla goda både som de är och rullade i pepparkakskryddor.
Mosa 200g ädelost (jag änvände 36%i-ig gräddädel från Kvibille) med 200g philadephiaost. Rulla ev. i pepparkakskryddor. Jag hade dem naturella som tillbehör till maten. Med pepparkakskryddor passar de bäst som dessert, till kaffet eller till glöggen (om man dricker det). Perfekt socker- och glutenfritt alternativ till pepparkakor med ädelost :).
Mosa 200g ädelost (jag änvände 36%i-ig gräddädel från Kvibille) med 200g philadephiaost. Rulla ev. i pepparkakskryddor. Jag hade dem naturella som tillbehör till maten. Med pepparkakskryddor passar de bäst som dessert, till kaffet eller till glöggen (om man dricker det). Perfekt socker- och glutenfritt alternativ till pepparkakor med ädelost :).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar